Релаксирайте в СПА зона „Извори"

Заповядайте в новооткритата СПА зона в Еко-комплекс Извори, за да се насладите на спа и уелнес услуги от най-високо качество.

Предлаганите процедури за здраве и красота, са предназначени не само да изглеждате по-добре, но и да се почувствате така!

Потопете се
в Атмосферата

Спа Зона

Очакваме Ви всеки ден от 09:00 до 20:00ч.

1. Сауна
Финландска сауна - характерна с висока температура и ниска влажност. Финландската сауна редуцира стреса, натрупан в организма, повлиява положително върху имунната система като детоксикира цялото тяло и има благоприятен ефект върху кожата.
2. Парна Баня
Пренася ни в екзотичния свят на ориента. Има изключително добър ефект върху кръвоснабдяването, спомага на кожата да изглежда свежа и тонизирана. Повлиява положително върху дихателната, сърдечно-съдовата и нервната система. Парната баня има приятен отпускаш ефект.
3. Масажи
Масажи – след един качествен масаж мускулите се отпускат, нервната система се успокоява. При редовни посещения се повишава енергичността, подобрява имунитета на тялото и подобрява съня.
4. Солна Стая
Свойствата на хималайската сол, впръскана чрез аерозоли, е терапия за подобряване на белодоброни, кожни, дихателни, алергични и ставни проблеми. Халотерапията е средство, подходящо както за възрастни, така и за деца.
5. Релакс зона
Релакс зона - безвремие, безгрижие и спокойствие. Три думи, които олицитворяват възможността за перфектното спа преживяване.
6. Фитнес
Спортът е сочен от специалисти като един от основните начини да се борим със стреса. Но в комбинация с упражняването му сред природата, ефектът е значително по-голям.

СПА-пакети

СПА и уелнес туризмът оказват благоприятно влияние върху нашия живот – както на физическия, така и върху нашият духовен, емоционален и социален свят.

Включва:

 • Кафе
 • Фреш
 • Протеинов шейк
 • Парна баня
 • Сауна
 • Джакузи
 • Релакс зона
 • Солна стая
 • Фитнес
 • Масаж цялостен 60 мин.

Цена на човек: 59 лв.

*Необходима е предварителна резервация

Включва:

 • Кафе
 • Сауна
 • Парна Баня
 • Солна Стая
 • Джакузи
 • Релакс зона
 • Фитнес

Цена на човек: 25 лв

Включва:

 • Сауна
 • Парна Баня
 • Джакузи
 • Релакс зона

Цена на човек: 15 лв

Включва:

 • Ползване на солна стая

Цена на човек: 10 лв.

Включва:

 • Ползване на фитнес

Цена на човек: 5 лв.

Масажи

Масажната терапия е лесен и ефективен начин за подобряване на физическото и психическото здраве.

* За всички масажи е необходима предварителна резервация.
тел.: +359 89 33 22 120

Има благоприятен ефект върху цялото тяло като премахва натрупаната умора.
Засилва кръвообращението, подобрява лимфната система, както и дейността на нервната система. Класическият масаж е отлично средство за всекидневно здраве.

Цена: 49лв. - 60мин.

Обработва се точно определена част от повърхността на тялото, което по каналите на нервната система се свързва със съответстващия, на тази част от тялото, орган. Масажът лекува и действа релаксиращо и болкоуспокояващо при различен вид болести на всички системи и органи в човешкото тяло.

Цена: 45лв. - 60 мин.

 

Специална масажна техника, разработена да подпомогне активно спортуващите хора. Премахва умората, намалява напрежението и подобрява гъвкавостта в мускулите и сухожилията.

Цена: 59лв. - 60мин.

Всички системи, органи и жлези в тялото са проектирани върху рефлексни зони и точки. Техниката на рефлексотерапията цели чрез масаж на тези зони и точки да подобри цялостното състояние на тялото и да свали напрежението от целия организъм.

Цена: 30лв - 35мин.

В Арома масажа се използват етерични масла, които имат лечебни свойства. Тези масла са концентрирани есенции от цветя, плодове, семена, листа и корени на растения. Маслата се усвояват през кожата в кръвоносната система. Те преминават през тялото ви и имат благоприятен ефект върху определен орган или функция на тялото.

Цена: 49лв. - 60мин.

Прилага се с лечебна и профилактична цел. Представлява нанасяне на дозирани механични дразнения върху тялото чрез различни похвати и техники. Оказва пряко въздействие върху повърхностните венозни съдове и капиляри. Спомага също за отваряне на резервните кръвоносни съдове.

Цена: 59лв. - 60мин.

Прилага се с лечебна цел. Използват се различни масажни похвати и техники, чрез които се предизвикват в тялото промени, които благоприятно премахват възпалителните процеси, засилват кръвообращението и подобряват лимфата.

Цена: 59лв. - 60мин.

Подобрява кръвообращението, увеличава потока на полезни вещества в организма, стимулира лимфната система и освобождава съзнанието от безпокойство. Извършва се с палците, кокалчетата на пръстите, с ръце от китката до лакътя и с лакти, рисувайки ритмични и танцувални движения по цялото тяло.

Цена: 80лв. - 60мин.

Предотвратява появата на бръчки, повишава тонуса на кожата, подобрява кръвообращението и лимфния дренаж, увеличава обемът на устните, стяга кожата на челото, бузите и брадичката, премахва подпухналостта на очите, значително подмладява кожата, подобрява цвета на кожата. Затопля мускулатурата, което прави кожата и мускулите меки и чувствителни.

Цена: 20лв. - 25мин.

Извършва се с ритмични и плавни движения без прекален натиск. Прави се с върха на пръстите, с цяла длан или с пред мишници. Обръща се специално внимание на ставите, тъй като именно там се блокира енергията.

Цена: 55 лв. - 65мин.

Медът е най-уникалния и здравословен дар от природата, пълен с полезни минерали, витамини, аминокиселини и антибиотични вещества. Лечебен и изключително полезен, защото има изразено благоприятно въздействие върху целия организъм. Прилага се за лечение на определени заболявания / проблеми с дихателните пътища, със сърдечно – съдовата система, отделителната система, за профилактика и подсилване на защитните сили на тялото.

Цена: 49лв. - 60мин.

Подобрява кръвообращението, прави кожата по-гладка, по-млада и по-еластична. Зехтинът представлява отлично натурално и овлажняващо средство за кожата. Предпазва от появата на признаците за преждевременно стареене и защитава кожата от вредното въздействие на слънчевите лъчи.

Цена: 49лв. - 60 мин.

Мануална терапия премахваща подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови образувания. С негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите, което подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки и осигурява разнасяне на лимфните задържания.

Цена: 35лв. - 40мин.

Пилингът или така наречената ексфолиация е процедура, която допринася за здрава и сияйна кожа. Тъй като кожата се обновява постоянно, пилингът е много важен, за да се премахнат мъртвите клетки, които остават на повърхността. Благодарение на абразивните частици, които се съдържат в ексфолиантите може да си осигурите не само почистващо и омекотяващо действие, но и да стимулирате микроциркулацията в кожата си.

Цена: 59лв. - 60мин.

Стресът и емоциите, които преживяваме всеки ден, водят до влошаване на благосъстоянието /лош сън и негативно въздействие върху цялото тяло/. Масажът със свещ ще ви помогне да възстановите жизнеността на кожата си и да я наситите с тонус и енергия. По време на масажа меката светлина на свещта ще намали напрежението, а ароматът на етерични масла ще създаде атмосфера, в която ще забравите за всички притеснения и напълно ще се потопите в свят на удоволствие и релаксация.

Цена: 59лв. - 60мин.

Масажът води до освобождаване от чувството на умора, повдига духа и възвръща доброто настроение. Доказано е, че съществува много тясна връзка между масажа и мозъка чрез система от нервни окончания по кожата или известните „невропредаватели" посланици на клетките. Тази тясна връзка е кожата, изключителен приемник, който улавя всички усещания чрез сетивни рецептори.

Цена: 49лв. - 60мин.