Релаксирайте в СПА зона „Извори"

Заповядайте в новооткритата СПА зона в Еко-комплекс Извори, за да се насладите на спа и уелнес услуги от най-високо качество.

Предлаганите процедури за здраве и красота, са предназначени не само да изглеждате по-добре, но и да се почувствате така!

Потопете се
в Атмосферата

Спа Зона

Очакваме Ви всеки ден от 09:00 до 20:00ч.

1. Сауна
Финландска сауна - характерна с висока температура и ниска влажност. Финландската сауна редуцира стреса, натрупан в организма, повлиява положително върху имунната система като детоксикира цялото тяло и има благоприятен ефект върху кожата.
2. Парна Баня
Пренася ни в екзотичния свят на ориента. Има изключително добър ефект върху кръвоснабдяването, спомага на кожата да изглежда свежа и тонизирана. Повлиява положително върху дихателната, сърдечно-съдовата и нервната система. Парната баня има приятен отпускаш ефект.
3. Масажи
Масажи – след един качествен масаж мускулите се отпускат, нервната система се успокоява. При редовни посещения се повишава енергичността, подобрява имунитета на тялото и подобрява съня.
4. Солна Стая
Свойствата на хималайската сол, впръскана чрез аерозоли, е терапия за подобряване на белодоброни, кожни, дихателни, алергични и ставни проблеми. Халотерапията е средство, подходящо както за възрастни, така и за деца.
5. Релакс зона
Релакс зона - безвремие, безгрижие и спокойствие. Три думи, които олицитворяват възможността за перфектното спа преживяване.
6. Фитнес
Спортът е сочен от специалисти като един от основните начини да се борим със стреса. Но в комбинация с упражняването му сред природата, ефектът е значително по-голям.

СПА-пакети

СПА и уелнес туризмът оказват благоприятно влияние върху нашия живот – както на физическия, така и върху нашият духовен, емоционален и социален свят.

Масажи

Масажната терапия е лесен и ефективен начин за подобряване на физическото и психическото здраве.

* За всички масажи е необходима предварителна резервация.
тел.: +359 89 33 22 120