Мечтаната Сватба

Превърнете мечтаната приказна сватба в реалност с Еко Комплекс „Извори"

Споделете най-красивия ден в живота си с Еко-комплекс „Извори"! Перфектният сватбен ден е мечтата на всички бъдещи младоженци! Почувствайте се като в приказка сред тайнствената магия и пленителната красота на резерват Батова. Превърнете Вашата мечтана сватба в реалност! Докато Вие се забавлявате ние ще се погрижим за всичко.

Мениджър Сватбени Събития (+359) 895 225 115

Потопете се
в Атмосферата

Превърнете Вашата мечтана сватба в реалност!

Високите хълмове покрити с широколистни гори пазят долината от изпепеляващо слънце и силните ветрове, носят прохлада през лятото и завет през зимата. Неповторимата атмосфера, която създава природата прави мястото перфектно за сватбена фотосесия сред дивата природа!

Услуги и Комплименти

1.
Локация на открито сред природата за провеждане на мечтаното събитие с кръгли маси и луксозни столове. Опция за шатри и дансинг. Приказен изнесен ритуал и коктейл.
2.
Безплатно настаняване на младоженците в хотела с включена романтична закуска и пенливо вино, поднесени в стаята, както и късно освобождаване на хотелската стая.
3.
Специални пакети за нощувка за Вашите гости. Капацитет до 80 човека хотелско настаняване.
4.
Подаръчен ваучер за ползване на сауна, парна баня, солна стая, джакузи, релакс зона.
5.
Избор от селектирани ястия за Вашето сватбено меню - с възможност за избиране на вегетарианско и детско меню. Предварителна дегустация за двама на избраното меню.
6.
Предложения за украса, DJ и празнична програма и среща със сватбен агент. Безплатен паркинг.

Три Концепции за Сватбено Тържество.

Еко-комплекс „Извори" предоставя на Вашето внимание три концепции за Вашето сватбено тържество.